За първи път две световни първенства се състоят на едно

...
За първи път две световни първенства се състоят на едно
Коментари Харесай

Отборът на World Taekwondo пристига в Пловдив

За първи път две международни шампионати се състоят на едно и също място в една година, това са Световното състезание за кадети, Световното състезание за юноши и девойки и най-големият международен конгрес в таекуондо – Генералната асамблея на World Taekwondo.

Специално за жителите и гостите на Пловдив демонстративният тим на World Taekwondo ще гостува на Античния спектакъл на 3 август от 20 ч. Входът е свободен, а публиката ще има опция да се наслаждения на магията на източното бойно изкуство, известно в целия свят.

Най-запалените последователи на таекуондото ще могат да се снимат с тима, който пътува из целия свят и удивлява феновете с неповторимите си осъществявания.

От 28 юли до 7 август 2022 година София ще е хазаин на най-важните и чакани шампионати в света на таекуондото. В продължение на 10 дни над 3000 състезатели ще мерят сили за шампионската купа, а демонстративният тим на World Taekwondo ще направи спиращо дъха шоу по време на церемонията по разкриване на 02 август от 17.30 ч. в зала Арена Армеец.

Тимът на World Taekwondo е формиран от професионални състезатели по таекуондо, които смаяха американската аудитория и със „ златен бутон “ станаха финалисти в американския формат на „ Got Talent “. Отборът е формиран от определени в жестоката конкуренция на милиони спортисти в Южна Корея, където таекуондо е народен спорт, историческо завещание и забележителност.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР