Районна прокуратура Пловдив е образувала досъдебно производство по данни на

...
Районна прокуратура Пловдив е образувала досъдебно производство по данни на
Коментари Харесай

Ченгето с доживот вини жена си в далавера с имот

Районна прокуратура Пловдив е образувала досъдебно произвеждане по данни на наказания доживот за ликвидиране на двамата си родители някогашен служител на реда от Икономическа полиция Венцислав Караджов за вероятно осъществено вещно укривателство от някогашната му брачна половинка и второ лице.

Караджов, който се барикадира в дома си и цели 12 часа разиграва психолози, специфични елементи и служители на реда, до момента в който се съобщи, с цел да влезе в пандиза, към този момент е разпитан.

Постъпили са данни от самия Караджов, че до момента в който е бил арестуван по обвиняване за убийството на родителите си, са били продадени два негови парцела – вила в с. Дедево, и имот в Пловдив.

Това е станало посредством пълномощие, което той дал на член на неговото семейство, с цел да може парцелите да бъдат трансферирани на сина му.

Впоследствие синът му е бил въведен в подвеждане да даде пълномощие на майка си за продажбата на въпросните парцели.

Така те били закупени от други лица, а по-късно паричните средства от покупко-продажбите не били предадени на сина на Караджов, а са били арестувани от майка му и трето лице. По делото се правят дейности по следствието.

Районна прокуратура-Пловдив също по този начин е образувала и досъдебно произвеждане за това, че на 16 май 2024 година наказаният доживот Караджов е попречил на полицейски чиновници, като не се е подчинил на разпорежданията им да напусне дома си в Пловдив, с цел да бъде преведен в пандиза.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР