За определени градове кафето не е просто сутрешна напитка, която

...
За определени градове кафето не е просто сутрешна напитка, която
Коментари Харесай

Градовете, където може да пием най-доброто кафе

За избрани градове кафето не е просто утринна напитка, която ободрява за работа, а цяла просвета. По тази причина на тези места влагат цялата си пристрастеност в приготвянето му.

Любопитната обиколка на BBС демонстрира къде по света можем да пием най-хубавото кафе.

Тайпе, Тайван

В кафетата на Тайпе, като се изключи че може да опитате неописуемо с аромата си кафе, ще се чувствате като същински посетител в непознатата страна. Тайванците са другарски настроени и с усмивка ви канят в заведенията си.

Не е за изпускане и хубавото капучино там, което може да пиете, до момента в който редите пъзел с някой локален.

 Кафе

Мелбърн, Австралия

В един от най-гостоприемните градове на планетата също се сервира едно най-хубавите кафета. Освен това атмосферата в града те кара бързо да се приобщиш към локалните.

Еспресото в австралийския град се харесва на всяко потомство през последните 50 години и за разлика от присъщото италианско еспресо, в Мелбърн му придават доза сладостен усет.

Хавана, Куба

Кафето е напитка, която надълбоко е залегнала в традициите Хавана. Местните се гордеят със своето кафе и за всеки екскурзиант в града е наложително най-малко един път да опита чаша от него.

Кафе Кубана е най-популярното от типовете кафе. То е компактно еспресо, което се сервира със захар, и кубинците го пият след съвсем всяко от главните хранения.

Виена, Австрия

В сърцето на Европа също се предлага едно от най-хубавите кафета, които можете да пиете. Градът има и невероятна архитектура, тъй че да се наслаждавате на подобаващи гледки, до момента в който отпивате от чашата си.

 Капучино

Почти няма човек, който да не е чувал за прословутото виенско кафе, което се подготвя с кафе, течен шоколад, прясно мляко, канела и сметана.

Сиатъл, Съединени американски щати

Централата на най-популярната верига за кафе – Старбъкс, се намира точно в Сиатъл. Всеки един регион на града обаче се гордее със характерния метод, по който вари напитката.

Рим, Италия

Няма по какъв начин градът, който дава на света еспресото, капучиното и латето, да не взе участие измежду градовете, където може да пиете най-хубавото кафе.

Типичното италианско кафе е късо и мощно, а в случай че желаете да го пиете тъкмо като италианците, би трябвало да го поръчате заран след закуска.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР