За някои хора работата от вкъщи се оказва трудно изпълнима

...
За някои хора работата от вкъщи се оказва трудно изпълнима
Коментари Харесай

Яна Маринова показа как поддържа форма през пандемията

За някои хора работата от у дома се оказва мъчно изпълнима задача, която им пречи да бъдат пълноценни. Това обаче не важи за други, които съумяват да извлекат най-хубавото от обстановката и се радват на домашната конюнктура. Пестенето на време, както и пари за храна и превоз са плюс, който последната година ни даде, въпреки всичко да бе наситено с много стрес и неустановеност, а аргументите са известни на всички ни.

За Яна Маринова работата от у дома се оказва благотворна и тя се любува на всеки миг, в който си е вкъщи, тъй като може да свърши много неща, само че и да прекара време със фамилията си. Снимането на филми продължава и по време на пандемията, само че Маринова споделя, че обича да прави някои неща онлайн, оставайки в уюта на своя дом, предава Дарик.

" Не знам за вас, само че на мен хоум офисът ми се отразява супер. Не че не я ненавиждам тази пандемия, само че в действителност имах потребност някои неща да ги правя онлайн и да имам повече време у дома ", разкрива тя в Инстаграм към свое селфи от домашното ѝ работно място.

Феновете на Маринова незабавно видяха, че зад нея има щанга, само че тя побърза да посочи, че не тя тренира с нея, а половинката ѝ. Не може обаче да се отхвърли, че актрисата наподобява повече от отлично, а стоенето у дома не се отразило по никакъв начин зле на фигурата ѝ въобще.

Маринова може и да не подвига щанги, само че тя поддържа формата си с много по-раздвижващ спорт - карате киокушин. Наскоро качи видео от залата, само че призна, че е изгубила малко тренинг.

" Дали ще е разходка в планината, спорт, танц, мисъл, грижа за различен... Всичко, което те развива, те прави здрав, резистентен и кадърен за приложимост и взаимоотношение с останалите хора “, написа Яна Маринова към видеото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР