За нова година повечето баби подаряват на своите внуци топли

...
За нова година повечето баби подаряват на своите внуци топли
Коментари Харесай

Снаха се оплака в полицията от бонбоните на свекърва си

За нова година множеството баби подаряват на своите внуци топли пуловери, шалове, шапки или ръкавички. Други избират да ги зарадват с домашни приготвени пайове, бисквити и курабийки. Трети, които не са сигурни в кулинарните си умения, залагат на бонбони, закупени от комерсиалните вериги.

Изглежда подобен е бил и казусът с баба от Германия, която обаче за малко да си навлече съществени неприятности, откакто подарила на своето 11-годишно внуче шоколадови бонбони с алкохол.

Много от родителите надали биха се възмутили чак толкоз от сходен коледен подарък. Още повече, че шоколадовите бонбони с алкохол са измежду честите лакомства, които германците си разменят по Коледа. За загрижената майка на 11-годишното момче обаче този подарък бил извънредно недопустим, предава ДПА.

 Шоколадови Бонбони

След като разбрала какво е подарила нейната свекърва на внука си, родителката изпаднала в невиждана нервност. Тя не се стърпяла и решила да се оплаче от бонбоните на бабата в полицията в Бавария.

Органите на реда приели напълно съществено нейния сигнал и се обадили на свекървата, с цел да изискат пояснение за алкохолния подарък, който тя в връчила на своя непълнолетен внук.

Намесата на полицията тормозила бабата и тя горко се разкаяла за постъпката си. 67-годишната жена признала, че е направила неточност, като е решила да зарадва внука си с лакомства, съдържащи алкохол.

След като изслушала предизвестията на униформените старицата ясно посочила, че съжалява и си е взела поука. С това казусът бил завършен.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР