За непростимо жестоко отношение към домашен любимец от страна на

...
За непростимо жестоко отношение към домашен любимец от страна на
Коментари Харесай

Покъртителна гледка! Мъж налага зверски с юмруци кученце в кола

За непростимо грубо отношение към домакински любим от страна на неговия собственик алармира семейство от Варна за  Varna24.bg
Ето разказът на дамата, станала очевидец на зверството:
"Вчера към 14:00 на бензиностанцията на ул. "Тролейна " 48 видях човек, който свиреп биеше малко куче на седалката до себе си. Налагаше го с юмруци. Докато схвана какво тъкмо се случва се приближих постепенно към колата му, само че той потегли напред. Кара към 20 метра и спря, с цел да продължи да го бие и да вика по него. 
Ускорих крачката си и се приближих до прозореца на колата му, като съумях да видя кученцето, което се беше свило от боязън на предната седалка във очевидно не доста положително положение. Отворих врата на колата с цел да му желая пояснение какво прави с животното и за какво се държи по този нечовечен метод, само че единствения отговор, който получих беше: "Да не би ти да му плащаш налозите, че ми искаш пояснение ". 
Държа се доста жестоко, безочливо и невъзпитано все едно беше горделив с постъпката си. След това той потегли напред. След към 50 метра колата още веднъж спря, като мога единствено да се досещам за какво. Извиках брачна половинка ми, с цел да отидем дружно до колата, само че колата след секунди потегли още веднъж. Ние се качихме в нашата кола и тръгнахме в същата посока, в която потегли и колата на побойника. Като след към 200 метра може би, го откриваме още веднъж паркирал. Този път брачният партньор ми отиде да види какво се случва, като и той получава същия отговор: "Да не би ти да му плащаш налозите, че ми искаш пояснение ". 
В 14:13 позвънихме на телефон 112, откъдето ни увериха, че ще изпратят кола. 10 минути по-късно въпросният човек се качи в колата си и си потегли, а аз и брачният партньор ми останахме още час на адреса, който бяхме съобщили на 112. Никой не се появи, нито полиция, нито зоополиция.

Много се надяваме тази информация да стигне до повече хора, с цел да бъде осъден злосторника. Има и различен очевидец, притежател на образователна кола изрази предпочитание също да помогне. "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР