За много млади момичетата да изглеждат перфектно се е превърнало

...
За много млади момичетата да изглеждат перфектно се е превърнало
Коментари Харесай

Белтъчини на закуска за стройна фигура

За доста млади девойките да наподобяват съвършено се е трансформирало в единствена цел. Обикновено опитите са свързани с невъобразими диети и подлагане на непоколебим режим, който или фрапантно понижава храната или съвсем изцяло я изключва.

За закуска нормално всички ние пием единствено кафе, а по-късно към 10 гладът идва и ни кара да си купуваме пакетирани сладки или солени храни. А те освен няма да ни нахранят, само че и ни вредят, и никога не ни оказват помощ да свалим килограмите.

Според проучване, в случай че желаеме да имаме съвършена и стройна фигура, от голяма важност е освен дали закусваме, а и с какво.

 Пълноценна закуска

Вестник Daily Mail разгласява на страниците си новото изследване, което са създали учените от щатския университет в Мисури. Резултатите демонстрират, че с цел да изглеждаме добре, закуската ни би трябвало да бъде богата на протеини.

Специалистите са провели опита благодарение на 20 дами, които са на възраст сред 18 и 20 години. Всички млади девойки са били с наднормено тегло.

 Здравословна закуска

Обяснението на професор Хедър Лейди, ръководителят на проучването, е, че богатата на протеини закуска съумява да управлява апетита, също така желанието за похапване на сладки и мазни храни денем спада доста.

Според експертите към 60 % от популацията в Съединени американски щати, което е на възраст сред 18 и 20 години, постоянно пропущат да закусят.

Учените считат, че това е една от главните аргументи зад Океана да има регистрирани на 25 млн. души, страдащи от затлъстяване. Професор Лейди твърди, че неналичието на апетит заран не е задоволителна, защото на стомаха са му нужни 3 дни, с цел да свикне със закуската и да нагоди метаболизма на тялото към утринното хранене.

Съветите, които ни дава професор Лейди, са закуската ни да бъде не повече от 350 калории, а от нея 35 г да бъдат протеини.

Ако съблюдаваме единствено тези две условия, организмът ни ще се усеща утолен и по този метод ще предотвратим риска от преяждане, което води и до здравословно сваляне на килограми в следствие.

Като подобаващи протеини за закуска професор Лейди предлага яйца, киселото мляко, извара, фъстъченото масло и чистите меса.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР