За мен днес е най-българският празник, защото е резултат изцяло

...
За мен днес е най-българският празник, защото е резултат изцяло
Коментари Харесай

Ключова новина за изборите! Горещо от ЦИК

„ За мен през днешния ден е най-българският празник, тъй като е резултат напълно на усилието, което нашият народ е вложил, с цел да реализира Съединението. Почти всички други дати, които честваме, са свързани въпреки всичко и с някакво външно присъединяване ”.

Това разяснява Цветозар Томов, заместник-председател и представител на ЦИК, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според специалиста, политиците ние си ги вършим такива, каквито са, с метода, по който гласуваме и с нивото на политическа просвета, която имаме.

„ Нашата работа е да се опитаме да създадем оптимално обективни условия за политическите борби в едни избори. По отношение на секциите в Турция, Централната изборна комисия просто извършва закона подобен, какъвто е.

Колкото до смяната в изборното законодателство, не е моя работа да разясня закона, а да го извършвам, бидейки член на ЦИК. Всякакви опити с рестриктивни ограничения да реализираме избран политически резултат в изборите са доста рискови ”, сподели Томов.

Относно машинното гласоподаване, специалистът разяснява, че всички хора, които ще получат задължения, които изискват достъп до машините, минават през инспекции и получават този достъп с решението и единодушието на ЦИК.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР