За мен БСП няма бъдеще начело с хора като Георги

...
За мен БСП няма бъдеще начело с хора като Георги
Коментари Харесай

Овчаров критикува всичко живо начело на БСП

За мен Българска социалистическа партия няма бъдеще отпред с хора като Георги Гергов, Мишо Миков, Сергей Станишев, Димитър Дъбов, безапелационен бе Румен Овчаров в изявление за бТВ. Според него те са предишното на партията. Овчаров посочи, че Нинова е трансформирала партията. Връщането на тези хора ни вкарва в тресавище, сподели аленият деятел.

Притеснява ме нервността, която се разпростира десетина дни след конгреса в Българска социалистическа партия. Овчаров напомни обстановката от 1996 година, когато една група в Българска социалистическа партия е решила непременно да смъкна водача на партията. Това е довело до оставката на Жан Виденов, само че е хвърлило страната и партията в безпорядък.

Сенека е споделил - ще получиш това, което искаш, с цел да схванеш, че в никакъв случай не си го желал, цитира античния влъхва Овчаров.

Това съм го виждал през 1996 година Но не сме на власт, няма заплаха да хвърлим страната в безпорядък. Но има заплаха да хвърлим партията в юридически блокаж, предизвести Румен Овчаров. Няма разсъдък, има единствено ненавист. Но при нас омразата стигна до злоба, сподели още той.

Румен Овчаров подлага на критика освен опозицията, само че и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Според него тя е сбъркала с подаването на оставката си, а политиката й - напред, кръгом и отново напред, е неправилна. Овчаров подлага на критика и президента на ПЕС Сергей Станишев.

А във връзка думите на Гергов - кой е Петър Витанов, че да бъде отпред на групата на българските социалисти в Екологичен потенциал, Овчаров сподели, че през 2001 година Станишев е бил като Витанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР