За майката е най-важно децата й да бъдат здрави, щастливи

...
За майката е най-важно децата й да бъдат здрави, щастливи
Коментари Харесай

Силна майчина молитва за децата

За майката е най-важно децата й да бъдат здрави, щастливи и да не се нуждаят от нищо. Има няколко мощни молебствия за отбраната и благополучието на децата.

Всяка вярваща майка разбра какъв брой е значимо да се моли за своето дете, за може от Небето да й оказват помощ и да й дарят отбрана в мъчно време. В молитвата не думи са най-важни, а те да идват от дъното на душата и с чисто сърце.

Майчина молитва към Ангел-хранителя

Една от най-силните молебствия на майката за детето е адресирана до неговия Ангел-хранител, който постоянно пази и пази дребния.

„ О, бранител на моите деца (имената), апелирам те, подари им здраво здраве, отбрани ги от зло, пази ги от подли хора, хвани надалеч от тях всички страшни заболявания. Не им давай да стават неприятни и зли, наставлявай ги по правилния път и ги пази от всевъзможни беди. Умолявам Те, покровител на моите деца, не ги оставяй в моменти на недъзи, страхове и безпокойствие. Амин “.

Молитва за децата Към Богородица

Когато детето боледува, би трябвало да произнесете молитвата на Божията Майка, която е застъпница на всички хора, изключително децата.

«О, Пресвята Богородица! Възнасям Ти молитва за отбрана на своето дете! Моля те да чуеш словата мои и да се притечеш на помощ, тъй като се нуждая от Теб. Моля те, пази моето дете от зло, прогони от него заболяванията и страданията, всички неудачи и недъзи. Избави го от болката, както избавяш всички от беди и напасти. Помилуй и избави моето дете, подари му здраво здраве и му помогни да пребори злата болест. Да се слави името Твое, Пречиста Дево! Во веки веков. Амин “.

Молитва към Бога за отбрана на децата

Господ обича всеки и оказва помощ на всички, които се обръщат към Него в молитвите. За да предпазите детето и от всички беди и да му подарите благополучие, се помолете на Господ. Тази молитва е една от най-силните, належащо е да се чете всеки ден от всички майки.

„ Милосърдни Господи! Моля Те, пази чедото мое (име). Подари му Своето застъпничество и отбрана. В моменти тежки му помагай да се оправя с всички беди и компликации, които стоят на пътя му. Скрий го от зло и напасти. Подари му здраво здраве и мощ на духа. Наставлявай го на пътя на истината, разреши му да живее в благополучие, наслада и да се любува на всеки ден, който Ти ни даряваш, о велики Отец наш Господ! В името на Отца, и Сина, и Светия Дух. Амин “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР