“За комплексите в политиката по Корнелия Нинова. Разбрах, че днес

...
“За комплексите в политиката по Корнелия Нинова. Разбрах, че днес
Коментари Харесай

Манолев уличи Нинова в лъжа: Нямам фирма, която да се занимава с оръжия

“За комплексите в политиката ” по Корнелия Нинова.

Разбрах, че през днешния ден още веднъж името ми е било използвано. Този път от Корнелия Нинова. Говорила за някакви схеми и поръчители. Правила внушения кой кого познава и от къде.

Спомних си за този благ фамилен спомен.

По създание – аз компания, каквато госпожа Нинова твърди нямам. По тази тематика ще се забележим в съда. За останалите внушения, които направи – също. Това написа във Facebook профила си Александър Манолев.

„ За другото – не мисля, че тази фотография е някакъв компромат. Точно противоположното. Името ми не може да бъде използвано, с цел да се хвърля тиня по някого. Работил съм със стотици хора в частния и обществения бранш. С някои сме останали другари, а с други животът ни е разделил.

С доста малко хора обаче съм обядвал в бащиния дом. Хора от ГЕРБ и Движение за права и свободи да вземем за пример не са стъпвали в него (ако давам отговор на нейните внушения с кого и по какъв начин съм свързан).

Г-жо Нинова,

Аз в схеми в министерството не съм взел участие. Нито в този момент, нито в предишното. Надявам се един ден това да стане ясно и за Вас. Ако е нужно – и в правосъдната зала.

А от всички министри, които са се сменили през последните години, единствено с Вас съм имал подобен персонален контакт.

Желая Ви триумф в предизборната акция макар че от ден на ден изглеждате като човек, който е не запомнил, че и след властта има живот ”, добавя той.

Припомняме, че  бившият министър на стопанската система Корнелия Нинова намеси името на Александър Манолев в търговията с оръжия. Лидерът на Българска социалистическа партия уточни някогашния зам.-министър на стопанската система във втория кабинет на Бойко Борисов като притежател на частна компания, която е представлявала страната при покупко-продажби с Египет.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР