За извършена хулиганска проява 21-годишният В.И. от Чепеларе е наказан

...
За извършена хулиганска проява 21-годишният В.И. от Чепеларе е наказан
Коментари Харесай

Неприличен клип във Фейсбук обиди полицаи

 За осъществена хулиганска демонстрация 21-годишният В.И. от Чепеларе е осъден със задържане в поделенията на Министерство на вътрешните работи за период 15 денонощия. На 26.08.2019 година към 22:09 ч. в Чепеларе, пред постройката на районно управление (на МВР) Чепеларе, посредством издание в обществената мрежа Facebook сниман от него видеоклип произнася неприлични думи и изрази във връзка с полицейските чиновници, В.И. показал нападателно и надменно отношение и държание към органите на властта.

С публикуването на видеофайла в обществената мрежа държанието му става притежание на необятна публика от хора. По този метод с дейностите си 21-годишният извършител показва пренебрежение към жителите и към органите на властта, с което нарушава спокойствието и публичния ред.

За това си държание, с решение на Окръжен съд Смолян, за демонстрация на дребно безчинство, на съображение чл.1, ал.2, от УБДХ на В.И. от Чепеларе е наложено наказване " задържане в поделенията на Министерство на вътрешните работи за период от 15 денонощия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР