За излизането на бала тя избрала част от операта Турандот

...
За излизането на бала тя избрала част от операта Турандот
Коментари Харесай

Цеци и Майк - три дни яли, пили и се веселили

За излизането на бала тя избрала част от операта " Турандот " на Джакомо Пучини.
Под арка от стотици бели цветя Цеци Красимирова и Майк Струмейтис си споделиха заветното " да ". Първият им танц и целувка бяха под звуците на обичаната им ария " Nothing Compares To You ", в интерпретация, малко по-различна от осъществяването на Шиниъд О`Koнър. Над 300 посетители приветстваха булката, поради която им се наложи да летят километри и да чакат близо 8 часа под жаркото слънце в Ситжес, Каталуния. Там Цеци се врече във честност на Майк - предприемач и бизнесмен, прочут като Пазителя на марихуаната.

Изящно бяла гала, издържана до последния подробност - златни принадлежности, бални рокли, стотици цветя и дребни подаръчета с надписа " Барселона " получиха сватбарите. Те гостуват към този момент няколко дни на младоженците, чиято венчавка назовават Сватбата на годината.

Празненството мина под мотото: " Цеци и Майк! Когато любовта е вечно " в древен замък, а за музиката се погрижиха десетки известни музиканти.

Докато чакат Цеци да се появи, за положителното въодушевление се постараха дузина келнери, разхлаждащи гостите с чаши висококачествено розе. Оказа се, че измежду тях е и журналистът Мартин Карбовски, който единствен от звездите анонсира в обществените мрежи наличието си. Духа поддържаше специфичен плейлист с осъвременените тълкования на типичен творби на Моцарт, Шостакович и Бетовен.

Цеци изгря на ренесансов балкон с корона на главата като същинска кралица, а появяването ѝ провокира възторг измежду стотиците посетители. За излизането на бала тя бе избрала част от операта " Турандот " на Джакомо Пучини. " Nessun Dorma " e изпълнявана от Лучано Павароти, а в превод заглавието значи " Никой да не спи ". Фрагментът е от Трето деяние, което се развива в градината на императорския замък на принцеса Турандот, която към този момент е издала заповед никой да не спи, до момента в който не бъде намерено името на незнайния принц, отгатнал трите ѝ гатанки. Тя го търси, с цел да се омъжи за него и с цел да избави живота си. Посланието е двуяко - Цеци Красимиров заповядва никой да не заспива по време на сватбата ѝ, само че ѝ решително декларира, че към този момент е разкрила своя принц в лицето на милионера Майк Струмейтис. Точно както в приказките, след венчавката последва " три дни яли, пили и се веселили ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР