За Има такъв народ“ позицията на България за Северна Македония

...
За Има такъв народ“ позицията на България за Северна Македония
Коментари Харесай

ИТН: Позицията на България за Северна Македония не подлежи на договорки

За „ ИТН “ позицията на България за Северна Македония не предстои на сделки, а отстъплението може да заплаши стабилността на ръководещата коалиция. Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

Той акцентира, че партията му няма да отстъпи от позицията си и при поддръжка за техния претендент за шеф на Българска народна банка Любомир Каримански, само че даже той да загуби гласуването в пленарна зала, това няма да бъде мотив за овакантяване на ръководството:

„ Нито ще си тръгнем, нито ще бъдем афектирани, в случай че примерно другият претендент завоюва - това е позиция на всички народни представители.

Но проблеми с търгуването на национални ползи, изрично заплашват връзките в една такава коалиция.

Надяваме се в действителност тези, които са си мислили, че ще продадат националните ни ползи, да ревизират позициите си, тъй като в противоположен случай такива проблеми са доста по-сериозен проблем, в сравнение с гуверньор “.

По-рано през днешния ден водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов изиска от Народното събрание да бъде извършен народен референдум по позицията на България за ветото на договарянията за еврочленството на Северна Македония.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР