За година и половина българските граждани така ни подредиха, така

...
За година и половина българските граждани така ни подредиха, така
Коментари Харесай

Караянчева: Българите така ни подредиха, така управляваме

За година и половина българските жители по този начин ни подредиха, по този начин управляваме - с съдружните си сътрудници. Имаме растеж на стопанската система, понижена безработица, понижен външен дълг, ръководители сме на Съвета на Европейски Съюз. Много положителни мнения получаваме за това, което се оправяме, казусът на опозицията е, че тя в никакъв случай не споделя нещата - тя споделя единствено негативните неща. Така разяснява в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева рецензиите на опозицията.

Караянчева е безапелационна, че отзивите, които получава ръководството, са доста положителни. Проблемът на опозицията е, че тя в никакъв случай не споделя нещата - тя споделя единствено негативните неща, разочарована е Караянчева.

"Признайте и нещо позитивно ", прикани опозицията Караянчева.

"Те би трябвало да подлагат на критика, това е работата на опозицията, само че в последна сметка - кажете две три положителни неща ", посочи Караянчева и добави, че Българска социалистическа партия не внасят доста законопроекти.

"Аз мисля, че тези оставки и тези кавги се търсят поради липса на законопроекти, които да внесат, а би трябвало да има тематика, би трябвало да пълнят телевизионното време, медийното пространство ", добави Караянчева.

Според нея претекстовете на опозицията са безусловно несъстоятелни. Тя вижда в желаната оставка на Емил Христов измислена оставка от едно неразбирателство, което можеше да се реши доста бързо и ясно. Никой не бил отричал проблемите на хората с увреждания.

"Ако желаеме да решим проблемите на хората не е належащо да вършим циркове в Народното събрание, това, което се случи през днешния ден. Опозицията има право да държи сметка на ръководещите, само че би трябвало да има разговор, изясни още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР