За есенната колекция на H&M барокът среща романтични, пищни силуети,

...
За есенната колекция на H&M барокът среща романтични, пищни силуети,
Коментари Харесай

Барокът среща романтиката в новата есенна колекция на H&M

За есенната сбирка на H&M барокът среща сантиментални, обилни силуети, смесващи се с изкуствени кожени визии и деним, въодушевени от края на 90-те години. Изразени плещи, тесни талии и удължени линии се отличават измежду костюми, дълги рокли и красиви блузи. Леки материи, дантела и перли преобразяват всеки модел, а неутралната цветова палитра от черни, сребърни, земни и съвсем бели тонове резервират линията изтънчена. Колекцията ще бъде налична от през днешния ден, 14 септември в магазините и онлайн на hm.com.

Пътешествието на сбирката на H&M за есен 2023 обгръща романтизма на бароковата ера, само че е крепко вкоренено тук и в този момент с съвременни детайли.

Красиви костюми и клинове контрастират с размера на разрошените подгъви на воалите, обемните блузи и необятните дънки. Прозрачността е от основно значение, предизвиквайки сетивен дух и употребявайки детайлите на бельото по нов метод. Поставена против елегантна изкуствена кожа или декоративни елементи, визията е по едно и също време ежедневна и друга.

„ Основният ни източник на ентусиазъм произлиза от образно зашеметяващи филми. Колекцията е моден микс от исторически препратки, само че е крепко вкоренена тук и в този момент с съвременни детайли. Това е нашата модерна интерпретация на романтизма “

споделя Eliana Masgalos, концептуален дизайнер в H&M.

Ключовите модели са костюмите, дългите рокли, макси дънковите поли и красивите блузи. Женствените елементи като перли, панделки и кормила са съпоставени с шипове и тежки железни аксесоари и обувки. Ежедневните ботуши в сбирката заземяват романтизма дружно с дънките и суитчърите, които придават градски детайл към визиите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР