За диалог и търсене на решение за излизане от политическата

...
За диалог и търсене на решение за излизане от политическата
Коментари Харесай

Янев проговори за третия мандат и връзката с Nexo

За разговор и търсене на решение за излизане от политическата рецесия се разгласи водачът на " Български напредък " Стефан Янев.

„ Всеки ход, който е изработен, и всяко решение, което към този момент е взето, са верни. Не е потребно да се връщаме обратно и да разсъждаваме “, съобщи той пред бТВ по отношение на връчения от президента трети мандат, който отиде при Българска социалистическа партия.
-->
„ Сега е належащо да участваме в разговор и да търсим решение “, уточни Янев и отхвърли да разяснява дали Румен Радев е бил повлиян от абсурда с Nexo.

„ Това, че „ Български напредък “ е основал среда за разговор, не значи, че сме били вторачени в третия мандат. Реалността е такава, че една парламентарна група с 12 депутати мъчно би могла да приказва по избрани политики и те да бъдат чути от другите партии. Разбира се, го вършим, само че разновидностите за този мандат бяха няколко “, разяснява Стефан Янев.

„ През последните месеци се промени общественото говорене. Диалогът и лидерските срещи са тематика, която съм сложил още при започване на 48-ото Народно заседание, само че виждаме, че в този момент е определен разновидността да се приказва през медиите, а това носи чувството, че нещо се е трансформирало “, сподели още той.

Според него лидерската среща няма за цел да реши всички въпроси, а да дефинира главните насоки на бъдещия диалог и да ревизира какви са настройките и до какъв брой може да се разчита на съставяне на болшинство.

Лидерът на „ Български напредък “ уточни, че и този път е значимо да има съдружно съглашение и посочи, че към момента партията му няма покана за среща.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР