За Деня на влюбените виенският музей Белведере бе подготвил специално

...
За Деня на влюбените виенският музей Белведере бе подготвил специално
Коментари Харесай

Разпродадоха „Целувката на Климт на токени

За Деня на влюбените виенският музей Белведере бе подготвил особено предложение за автентичен подарък. Може би най-известната целувка в света, тази от едноименната картина на Густав Климт, се предлага за продажба в стеснен брой незаменяеми токени (NFT). Дигиталното копие с висока резолюция ще бъде разграничено на мрежа от 100 на 100 квадрата, което ще сътвори 10 000 неповторими обособени елементи. Те ще се предават като незаменими токени или NFT. Официалното стартиране на NFT се организира на 14 февруари. Цената на обособения токен бе 1850 евро.


© Ouriel Morgensztern / Belvedere

Цветя, шоколадови произведения, козметика, ваучери и бижута са измежду най-популярните дарове за деня на влюбените освен във Виена. Според изследване на социологическите организации, поръчано от Виенската комерсиална камара, тази година мъжете във Виена възнамерявали да похарчат 37 милиона евро за Деня на влюбените. 83 % от запитаните дали отговор, че избират да пазарят в действителните магазини, а не онлайн. За първи над 80 % от мъжете желаят да подарят на партньорките си дарове, 66 % от дамите също ще купят подарък на колегата си. Средно на човек харчалъкът е избран на към 40 евро, което е по-малко от предходната година.  
© Pixabay

Най-популярният подарък остават цветята и 55 % от интервюираните щели да изразят обичта си към половинките по този метод. Шоколадът също е едно от най-подаряваните удоволствия за празника на влюбените - сладостта за подарък избират 40 % от запитаните мъже. Едва 18 % от виенчани са избрали парфюм или козметика, 15 % - ваучери за взаимно превозване на сводното време като посещаване на ресторант или къса сантиментална отмора. 10 % от мъжете са изненадали половинките си с украшение.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР