За да не страдате всяка година с въпроса защо лукът

За да не страдате всяка година с въпроса защо лукът ...

Лукът ще даде богата реколта с тези 4 прости съвета

За да не страдате всяка година с въпроса „защо лукът не пониква отново“, прочетете и запазете някои от моите тайни за неговата грижа.

1) Накиснете го в солен разтвор 3 часа преди засаждане.

1 супена лъжица сол на 1 литър вода. След това дръжте в продължение на 2 часа в тъмен манганов разтвор. След това непременно изплакнете.

2) Проверете дали не е нападнат от мухички: когато се появи първият лист.

Първо полейте с вода. След това пригответе следното средство: 2 супени лъжици амоняк, разтворен в кофа с вода. На 6 метра леха вървят 3 кофи. На следващата ден полейте с чиста вода.

Никой не предполага, че това е най-добрата тор за вкусни и здрави домати и краставици Никой не предполага, че това е най-добрата тор за вкусни и здрави домати и краставици
Вече е топло и всички обичаме да прекарваме максимално много време навън и да се наслаждаваме на слънцето. Ако прекарвате много време в...

След 10-14 дни полейте по същата схема, но вместо амоняк използвайте 1 супена лъжица сол на 1 литър вода. 10 дни по-късно изсипете силен разтвор на калиев перманганат.

3) Подхранване.

Лукът обича много инфузията от мая: 100 грама мая на 1 кофа. Накисвайте 1 час, след това налейте с чиста вода, след няколко часа можете да използвате средството за подхранване. Един ден по-късно полейте с чиста вода.

4) След прибиране на реколтата, първо изсушете лука на слънце в градината.

Източник: actualno.com