За да живее тялото ни, ни трябва храна, за да

...
За да живее тялото ни, ни трябва храна, за да
Коментари Харесай

Силата на молитвата е доказана от учените! Настояща мистика!

За да живее тялото ни, ни би трябвало храна, с цел да живее душата ни – молитва. Силата на молитвата е доказвана доста пъти. Но учените стартират да научават относително скоро за самото й деяние върху човешкото тяло. И първите научни открития изненадват даже закоравелите атеисти.

Проучванията са извършени в Durham University (Великобритания) в локалната болница. Учените поканили няколко монаси, сестри и свещеници от разнообразни вероизповедания да се молят за 700 пациенти, страдащи от разнообразни сърдечни болести.

В продължение на няколко дни, лекарите водили бележки за положението на пациентите и когато опитът завършил, всички данни били предоставени на специалистите. Скоро професор Мичъл Крушов афишира резултатите: при 500 пациенти поради молитвите темпът на възобновяване се нараснал с към 93%.

Но един украински академик решил да изследва резултатът от молитвата върху човешката кръв. Идеята пристигнала на Михаил Иванович преди петнадесет години по време на посещаване в една черква в неделя.

Авторът на доста опити Майкъл Лазорик – лекар, доцент, от Националния университет в Ужгорд, бил и хомеопат и инженер. По време на мандата си на академик той патентовал повече от 166 изобретения.

Преди това Лазорик е провел изследване за въздействието върху кръвта. Сега той се интересува от въпроса за това по какъв начин се трансформира структурата на кръвта по време на молитва.

Експериментът се провел сред петнадесет доброволци. Те били юристи, лекари и хора без обучение. Пациентите страдали от атеросклероза, хепатит В, претърпели сърдечно заболяване или други болести.

Той взимал кръв от вената и разглеждал пробите преди молитвата и по-късно. Невероятно, само че след първата молитва доста от изследваните пациенти получили доста увеличение на силите в организма!

Например, едното проучване било на мъж, който страдал от остеомиелит (гнойни кости на краката). Сравнили кръвната картина преди и след молитвата, и открили, че равнището на един от индикаторите за паницитоза в кръвта му станало шест пъти по-ниско, в сравнение с преди опита.

Както е известно, кръвта се състои от вода. След молитва тя променяла структурата си и започвала да има напълно разнообразни свойства. Това било по този начин, тъй като променените свойства на кръвните кафези били вследствие на измененията във водната конструкция, която е съставка от клетката.

Когато ученият сравнил резултатите от изследването на цялата група, станало ясно, че молитвата имала доста мощен резултат. Той обяснил, че по време на възпалителния развой се развивала експанзия против патогените, само че молитвата имала успокоителен резултат.

Скоро, с цел да бъде оценен резултата на молитвата върху индивида, ученият даже патентовал проучването си.

“По време на молитвата човек стопира да мисли за заболяването ”, – споделя ръководителят на Лабораторията по психофизиология в Санкт Петербург професор Валери Слезин.

Понякога това води до цялостно възобновяване на неизлечимо заболели хора. Известно е, че науката лекува рака, само че се изисква по-внимателно разглеждане.

Молитва против заболявания

Вдъхновени от тази информация, подготвихме за вас молитва против заболявания:

О, святи Боже! Погледни надолу и бъди милосърден! Заедно с твоите небесни ангели елементарни греховете на грешения. Излекувай душевното и телесното заболяване, дано да пристигна помощ и мир. Молим се за изцелението от всякаква болест. Дари ни със здраве и благоденствие на тялото и достави потребностите ни, популярност на Тебе, и даващ всички положителни неща, в името на нашия свят Бог, Баща и Сина и Светия Дух во веки веков. Амин.

Чрез своето проучване, учените удостоверяват, че молитвата не е опиат за народа. Когато я четете, звуковите трептения работят на тялото и предизвикват промени в кръвните индикатори на индивида, защото по време на молитвата човек включва схващане, зрение, слух и тирада.

Съвет

Ето по какъв начин молитвата оказва помощ да преодолеете сложните провокации на живота. Това положение ще ви помогне излекувате тежко заболяване, да получите фамилно благополучие, да имате бебе, да измененията ориста си към по-добро. Основното нещо е да повярвате и да се помолите същински, от сърце.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР