За да бъдем коректни, предишните 12 години можеше да благодарите

...
За да бъдем коректни, предишните 12 години можеше да благодарите
Коментари Харесай

Бойко Борисов с признание за ГЕРБ и „сглобката“: Снимайте и пращайте на Асен, Христо, Пеевски

За да бъдем правилни, предходните 12 години можеше да благодарите единствено на мен, само че в тази ситуация снимайте и да изпратим плановете на Асен Василев, на Христо Иванов, на Пеевски, на Данчо Цонев, да знаят къде сме пратили парите. Защото в тази ситуация всичките имат заслуги, всичките са се съгласили.
Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Казанлък, до момента в който се запознаваше с локалния колодрум и плана му за модернизиране и реорганизация в мултифункционална спортна зала, включени в бюджета.
„ Ние пък сме се съгласили там, където те имат кметове. Мисля, че хората по тоя метод ще схвана, че колкото и да ни е сложна сглобката, има действителен смисъл и придава стойност.
Както е и за Шенген – голям труд извършихме, уповавам се, че всичко ще завърши добре “, сподели Борисов, който по-рано през днешния ден бе в Стара Загора и оповести значим период за Шенген.
„ Дефицитът сега е 2.5%. Ще може още от 1-2 януари вие да си кандидатствате, да ви издадат задатъците по всичките планове и да започнете не незабавна работа “, сподели още водачът на ГЕРБ.
По думите му, оттук насетне осъществяването на декларираните планове ще е напълно работа на локалните управляващи. „ Но е хубаво да им ги пратим, да видят по какъв начин от тази пустота след година и половина ще могат да дойдат и да я открият, дружно или по настрана “, акцентира Борисов.
„ Така е във всички обитаеми места “, добави той, представен от Блиц.
Хората означиха, че Борисов постоянно е бил обективен и е давал на всички, самостоятелен от коя партия са. Също бе очебийно, че и дребните общини към този момент излизат на дневен ред.
Борисов получи премия от локалния колоездачен клуб „ Лястовица 1905 “.
Той употребява този мотив да напомни, че колодрумът в Пловдив е най-големият в Централна и Източна Европа.
„ Да карате деликатно, че трафика е голям “, прикани още Борисов.
„ Преди 6-7 месеца, когато правехме обединението, партията бушуваше, само че нищо по-добро не можеше да се измисли. И пасиви, и активи, споделяме поравно “, сподели водачът на ГЕРБ.
„ И не с цел да си приказваме в този момент „ ще “, направихме всичко поименно в бюджета. А най-отгоре на бюджета написа „ закон “, т.е., който не го направи, значи не съблюдава закона.
Затова в този момент поставяме огромни старания да съберем приходите, да дойдат повече вложители, да тръгнат инфраструктурните планове.
Тези 3 години застой на всички им пристигнаха повече. Виждате, че хората желаят и малко успокоение. Ние всеки ден ги тревожехме със кавги, по кое време ще пада държавното управление. Не беше добре “, означи Борисов.
Хората си пожелаха да има повече мъдри хора като Борисов.
„ Видяхте през вчерашния ден, като имаше спешна обстановка, събрахме се и мисля, че сътрудниците от Европейския съвет (ЕС), Европейската комисия (ЕК), сътрудниците в Австрия видяха, че сме единни, че държим на това, което сме постигнали като триумфи.
Този голям труд, който поставиха Денков, Габриел, и ние, и Петков, направихме, ще се оцени. Това е добър знак за България.
Сега сме съсредоточени към идната цел – еврозоната “, сподели Борисов, разяснявайки влизането на България в Шенген по въздух и вода.
„ Инфлацията е малко проблем, само че в случай че има повече непоклатимост, в случай че всичките тези пари се завъртят през страната, ще има повече Данък добавена стойност, огромна част ще се върнат в бюджета, ще има работни места.
Сиреч тези огромни планове носят огромен ангажимент към доста хора, носят доходи на страната и по-късно всичко се мултиплицира. Тук ще идват тимове от Балканите, ще има надпревари, ще употребяват хотели, заведения за хранене “, изясни Борисов.
„ Плана за възобновяване, Маришкия басейн, има съглашение с миньорите, има модели, които могат да минимизират, даже да унищожават вредата от поетапното извеждане от тези мощности. Мислим всеки ден за хората “, безапелационен бе Борисов.
“ Аз мисля, че може да си пожелаем благополучен, петък, събота, неделя “, завърши шеговито Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР