За четвърта поредна година в Добрич се провежда кампанията „Бъди

...
За четвърта поредна година в Добрич се провежда кампанията „Бъди
Коментари Харесай

Община Добрич кани гражданите да се включат в кампанията „Бъди здрав“

За четвърта поредна година в Добрич се организира акцията „ Бъди здрав “. Тя е инициирана от общината и стартът ѝ е на 7 април – Световния ден на здравето, с екопоход от Младежкия център до зоопарка.
Кампанията е ориентирана към всички възрастови групи и цели да предизвика жителите на добруджанския град да водят здравословен метод на живот.
Заложени са спортни празници в детски градини, „ Празник на витамините “ в детските ясли, безвъзмездни лекарски съвещания в двата диагностично-консултативни центъра, образование по първа долекарска помощ на личния състав в детска градина, лекции по здравословно хранене в пенсионерските клубове, занимателни игри с жителите на Дома за остарели хора, библиотерапия с настанените в Центъра за психологично здраве.
Очакванията в надпреварата по спортно насочване са да се включат възпитаници освен от Добрич, само че и от Варна, Разград и Търговище.
В дните от 8 до 12 април в художествената изложба е планувана презентация „ Единство на духовна и физическа хубост в древногръцкото изкуство “, а в Регионална библиотека „ Дора Габе “ ще бъдат експонирани документи на тематика „ Рискови фактори ва вашето здраве “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР