От 9:00 до 19:00 часа от днес(25 март) до 27

...
От 9:00 до 19:00 часа от днес(25 март) до 27
Коментари Харесай

Спират преминаването на товарни автомобили през ГКПП „Дуранкулак за два дни

От 9:00 до 19:00 часа от днес(25 март) до 27 март в това число ще бъде прекратено прекосяването на товарни моторни транспортни средства (МПС) над 3,5 тона през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак " на вход и на излаз от страната. Това оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “ (ГДГП) на уеб страницата си.

 enlightened Причината за преустановяването на придвижването е осъществяване на строително-ремонтни действия по интернационален път I-9 на територията на Румъния в непосредствена непосредственост до граничния пункт.       

На границата с Румъния трафикът е натоварен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „ Видин “, „ Кардам “ и „ Оряхово “ на излаз за товарни коли.

На границата с Турция придвижването е интензивно на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово " на излаз за товарни коли.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове със Сърбия . Строително-монтажни действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, предизвестиха от „ Гранична полиция “. 

На границата с Република Северна Македония придвижването е обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР