За бащата, който е проявявал агресия, за специалното приятелство със

...
За бащата, който е проявявал агресия, за специалното приятелство със
Коментари Харесай

Долф Лундгрен се изповяда за тежкото си детство

За бащата, който е проявявал експанзия, за специфичното другарство със Силвестър Сталоун и за какво харесва времето по Коледа - екшън звездата Долф Лундгрен споделя в извънредно изявление за " Тази събота ".  

Актьорът, който впечатлява с растежа и големите и мускули, в миналото е бил подложен на тормоз от страна на татко и. 

" Баща ми беше доста нападателен към мен и майка ми. Имах доста прочувствен багаж от детството си. Затова желаех да стана войник. Ако не се бях съсредоточил върху изкуството, може би щях да изкарам отново най-хубавото от себе и, само че по друг метод и може би щях да заприличам на татко си. " - поделя артистът.  

За първи път той приказва за тази контузия в шведското радио преди години. В студиото тогава е и 9-годишната му щерка. Разказвайки, Долф става доста прочувствен, а щерка му стартира да плаче. 

Беше доста пречистващо! Беше добре за нея, тъй като осъзна, че децата също изпитват страсти. Сега към този момент всички знаят. Мъжете не приказват за усеща, изключително в случай че си боксьор, боен или служител на реда. Това се случва, с цел да покажеш какъв брой си твърд и че държиш властта.

Любимото място на артиста в България е София. Но признава, че му е харесало и в Слънчев бряг: " Когато пристигнах в България преди 20 г не спях доста, тъй като пиех доста текила ".

Той постоянно снима в страната ни и даже има интервал в живота си, в който прекарва повече време тук, в сравнение с в родината си. 

Откровен е, че храната в България му харесва доста повече, в сравнение с в Гърция. 

Там също са правени част от фотосите за продукцията " Непобедимите 4 ", поради която артистът е в България. В ролята му във кино лентата по традиция има доста екшън. Участват добре познатите имена като Силвестър Сталоун, Анди Гарсия, само че има и нови - Меган Фокс и 50 Cent. 

Ролята, която му дава международна популярност и в никакъв случай няма да не помни, е на Иван Драго от " Роки 4 ". 

" Харесваше ми този горделив съветски герои. " - признава Лудгрен. За ролята е определен точно той, макар че на кастингите се явяват и руснаци. 

Славата го застига по класическия холивудски метод - ненадейно! 

Станах прочут за една нощ. Отне ми години да се възстановя от това. Излязох от премиерата и хората желаеха да е снимат с мен.

По това време дамата до него е Грейс Джоунс. Двамата се разделят 6 месеца по-късно, тъй като не съумяват да устоят на темпото и протичащото се. Долф Лундгрен признава, че точно тя го е  вкарва във филмовите среди и че без нея нямало да иде в Ню Йорк и да се явя на кастинг за кино лентата.  

След фотосите и запаметяващия е край на боксовия тепих, Сталоун влиза в болница. 

" Той също ме е удрял няколко пъти. Вече сме създали 6 кино лентата дружно. С него е забавно да се работи. Той е доста интелигентен човек, талант във филмовата промишленост. Ако си си приключил работата добре, е елементарно да работиш с него. Но в случай че си ленив и не си знаеш разговора - си в неволя! " - смее се артистът. 

Героите, които ме вълнуват, към този момент имат по-зрели проблеми, вътрешни. Не единствено да ритат задници. Не се вдъхновявам толкоз да изритам някого в лицето. По-интересна ми е смяната пред камерата.

Приятелството на Лундгрен и Сталоун продължава и отвън екрана. Децата им също се познават.  

Актьорът има дъщери, за които споделя, че постоянно поддържа. Признава обаче, че се усеща виновен за продължителните си отсъствия по работа, до момента в който те са били по-малки. 

Прекарват празниците дружно, а за него това е обичано време и по друга причина - може да си вземе отмора от работата.

Обича снега и Коледа. Tази година възнамерява да прекара това време първо в Норвегия, откъдето е годеницата му. След това ще се съберат в брат му, двете му сестри и всички техни деца и внуци в Швеция. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР