За академичната 2022/23 г. Университет Проф. д-р Асен Златаров“ разкрива

...
За академичната 2022/23 г. Университет Проф. д-р Асен Златаров“ разкрива
Коментари Харесай

Нови специалности в Университет Проф. д-р Асен Златаров в партньорство и със Софийския университет

За академичната 2022/23 година Университет " Проф. доктор Асен Златаров “ разкрива нови, настоящи просветителни стратегии – 1 бакалаварска и 3 магистърски: " Зелени технологии “, " Химия на бъдещето “, " Иновации и технологии в образованието по математика и осведомителни технологии “ и " Интелигентни системи за дома, офиса и медицината ".

Обучението в тези стратегии ще се реализира взаимно със Софийски университет, Технически университет – Варна и с Химикотехнологичен и металургичен университет. Новите стратегии се осъществят посредством безплатна финансова помощ по процедура " Модернизация на висшите учебни заведения “ в границите на Оперативна стратегия за просвета, обучение и образован напредък.

Така университетите сполучливо модернизират предлагания от тях учебен артикул. Създават се нови специалности, внедряват се  дигитални и облачни технологии в образователния развой и се повишава   квалификацията на преподаватели, студенти, докторанти и откриватели.

Университет " Проф. доктор Асен Златаров “  съчетава най-устойчивите университетски трендове с най-авангардните просветителни специалности. Подробна информация за всички бакалаварски и магистърски стратегии може да откриете в уеб страницата на висшето учебно заведение www.btu.bg.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР