Принцеса Беатрис и принцеса Юджини никога няма да имат шанс

...
Принцеса Беатрис и принцеса Юджини никога няма да имат шанс
Коментари Харесай

Принцесите Беатрис и Юджини „губят шанс да работят като кралска роля благодарение на Хари и Меган“

Принцеса Беатрис и принцеса Юджини в никакъв случай няма да имат късмет за по-голяма роля в кралското семейство заради продължаващата им поддръжка за принц Хари и Меган Маркъл, кралски сътрудник твърди.

Дъщерите на принц Андрю сплотиха напъните си с братовчед си, принц Уилям, до момента в който участваха на градинско празненство в Бъкингамския замък във вторник. Около 8000 посетители бяха поканени да отпразнуват работата на доброволци, боен личен състав и членове на обществеността - и висши членове на кралското семейство приказваха с присъстващите макар мокрите метеорологични условия.

Кралските помощници споделиха, че Уилям персонално е поканил другите " млади членове “ от Кралското семейство, с цел да го придружи за деня, в това число Беатрис и Юджини, Зара и Майк Тиндал и Питър Филипс. Крал Чарлз и кралица Камила, които бяха домакини на първите две култивиран празненства тази година, в това число едно предходната седмица, с цел да отпразнуват креативните промишлености, не участваха на събитието във вторник.

ПРОЧЕТЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР