Рисунки на възпитаници на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и

...
Рисунки на възпитаници на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и
Коментари Харесай

Авторски творби украсиха елитно училище във Варна за 24 май

Рисунки на ученици на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия " Васил Левски “ във Варна украсиха учебното заведение. Те са дело на възпитаници, обхванати по оперативна стратегия на МОН " Занимания по ползи ", на тематика " Художествено моделиране и Комбинаторика “. В тях, под вещото управление на архитекти, преподаватели от учебното заведение, младежите извършват задания, сходни на тези на изпитите в университети за специалности, като: архитектура, дизайн и други

В ПГСАГ " Васил Левски “ във Варна, с шеф Мария Петрова, занимания по ползи са доста необятно застъпени, като приобщаващо обучение. Чрез тях се развива консолидираното на основните компетентности, възпитанието в ценности; гражданското, екологично, патриотично и интеркултурно образование, както и насърчаването на нововъведенията и изобретателното мислене на учениците.

Те се провеждат от общинските и държавните учебни заведения за учениците от I до XII клас, в сходство с желанието на учениците, със единодушието на родителите, както и съгласно опциите на учебното заведение, които се усилват с всяка последваща образователна година, с помощта на редица стратегии на Европейски Съюз за реновиране и рационализация, в които гимназията взе участие сполучливо през последните години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР