За 9 часа е насрочено пленарно заседание на Народното събрание.

...
За 9 часа е насрочено пленарно заседание на Народното събрание.
Коментари Харесай

Девет министри ще отговарят на депутатски питания

За 9 часа е планувано пленарно съвещание на Народното събрание. Разбира се, то ще се организира, в случай че се събере нужния кворум.

В дневния ред за деня е планувано второ гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за ограничение изменението на климата. Документът е импортиран от Министерския съвет на 12 декември предходната година. Вече е признат на първо гласоподаване на 5 февруари.

Девет министри - Марияна Николова, заместител министър-председател по икономическата и демографската политика, Красимир Каракачанов, заместител министър-председател по публичния ред и сигурността и министър на защитата, Деница Сачева, министър на труда и обществената политика, Данаил Кирилов, министър на правораздаването, Росен Желязков, министър на превоза, осведомителните технологии и известията, Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, Десислава Танева, министър на земеделието, храните и горите, Емил Димитров, министър на околната среда и водите и Красен Кралев, министър на младежта и спорта, ще се явят в Народното събрание, с цел да отговорят на депутатски питания по настоящи въпроси.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР