За 89-пореден път започна боулинг турнира Фантастико Оупън с награден

...
За 89-пореден път започна боулинг турнира Фантастико Оупън с награден
Коментари Харесай

Силно начало на боулинг турнира Фантастико Оупън

За 89-пореден път стартира боулинг шампионата " Фантастико Оупън " с награден фонд от 5000 лв. в Joy Station Студентски град, София. Надпреварата е неповторима по рода си в България и в нея се включват най-хубавите ни състезатели от цялата страна. В това издание ще има и финали по двойки, като няма значение кой състезател от коя група ще бъде.

След първите две квалификационни серии лидер в класирането е Руслан Василев с актив от 1249 точки ( приблизително от шестте игри 208.2 точки). На втората позиция след вчерашната вечерна серия е Марина Стефанова с 1243 точки ( приблизително 207.2). На третото място е друга мощна състезателка Мариана Метексинова с 1199 точки ( приблизително 199.8), а четвърти Антоан Маринов - 1152 ( приблизително 192.0). Това са имената на спортистите в Топ 4, само че до финалите в неделя предстоят доста квалификации и сигурно ще има разбърквания и нови имена. 17 души взеха присъединяване в първия ден на шампионата, като се чака до финалите, броя на играчите да бъде над 70, разграничени в групи " А ", " В " и " С ".

Квалификациите ще продължат по стратегия всеки ден от 14:00 и 18:00 часа до събота в това число. В неделя, по традиция са финалите за установяване призьорите от " Фантастико Оупън ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР