За 4-та поред година Евелин Евлогиев от видинското с. Гъмзово

...
За 4-та поред година Евелин Евлогиев от видинското с. Гъмзово
Коментари Харесай

Видинчанин измина 700км. по маршрута “Дунав Ултра” с Балканче

За 4-та подред година Евелин Евлогиев от видинското с. Гъмзово се включва в изминаването на маршрута “Дунав Ултра ”. Миналата година той получава подарък - остарял модел велосипед Балканче, с което той не се поколебава да си слага за цел да измине най-дългия веломаршрут в България за период от 5 дни. 

Евелин съумя да измине сполучливо дистанцията от близо 700км. с ексцентричното виозило, трансформирайки достижението си в историческо за веломаршрут Н1 в страната.

За да “влезе в избрания от самия него график от 5 дни, през последния ден Евелин измина разстояние от 182 км. - от с. Сребърна до с. Дуранкулак.

Пристигането му в с. Дуранкулак провокира стихия от любознание и поздравления измежду останали участници в прехода и фенове на Дунав Ултра маршрута.

Вчера 5-дневното предизвикателство приключи сполучливо и за Никола Габровски от гр. Русе. Той потвърди, че “Дунав Ултра ” е вероятен и за 77 годишни запалянковци.

С огромен триумф в обитаемоте места мина тазгодишното прекосяване на маршрута “Дунав Ултра ”. Различни интензивности проведени от локални общини, възрастни, доброволци и деца съпровождат вело запалянковците в редица градове и села по пътя. Към момента по маршрута не престават да колоездят над 50 колоездачи, които се чака да дойдат в с. Дуранкулак до края на седмицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР