За 20-ти път, любителите на немската автомобилна индустрия си дават

...
За 20-ти път, любителите на немската автомобилна индустрия си дават
Коментари Харесай

Хиляди любители на автомобилите си дават среща на Летището в Стара Загора 

За 20-ти път, феновете на немската автомобилна промишленост си дават национална среща. „ БМВ клуб България “ избра още веднъж Летище Стара Загора за огромното си събитие, което стартира със прекъсването на дъжда сутринта и ще продължи през целия ден.Ежегодното мероприятие е емблематично и чакано от почитателите освен на съответната марка, само че и на колите като цяло. Около 20 хиляди души са запленените от еуфория и адреналин около пистата в града.

Община Стара Загора получи признателен плакет за положителното партньорство при осъществяване на самодейността. Организаторите и тази година съумяха да надминат упованията на авто общността и сътвориха същинско шоу, с доста изненади, игри и награди за публиката.

За хората с „бензин в кръвта“ има специфични демонстрации и опция да бъдат на първа линия с някои от най-големите имена в автомобилизма у нас. Драг, дрифт, взор „ под капака “ на ретро класики, както и на най-новите представители на марката – това съпроводено с доста музика и екшън се случва сега на Летището.

На място се продават билети, а уредниците са безапелационни, че имат още какво да покажат на публиката, която продължава да приижда.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР