Ювентус започва сезона в Италия като фаворит за титлата, въпреки

...
Ювентус започва сезона в Италия като фаворит за титлата, въпреки
Коментари Харесай

Марчело Липи: Ювентус е винаги фаворит

Ювентус стартира сезона в Италия като любимец за купата, макар че приключи на четвърто място през предходната акция, съобщи именитият треньор на " бианконерите " Марчело Липи.

" Ювентус постоянно е любимец. Тази година ще бъде безусловно същото ", разяснява Липи пред “Гадзета дело Спорт” в четвъртък. " Те не завоюваха купата през предишното състезание и ще бъдат гладни, с цел да си я върнат. Интер е на тяхното равнище в този момент. След продажбата на Ромелу Лукаку ще привлекат Един Джеко и считам, че няма да вършат повече прехвърляния ", сподели още експертът.

През последния сезон грандът от Торино беше воден от Андреа Пирло, който беше уволнен и след него се завърна Масимилиано Алегри. Той напусна Ювентус през 2019 година след спечелването на пет следващи трофеи в Италия. " Макс е един от най-квалифицираните, проницателни и хитри треньори - в положителния смисъл. Той е измежду най-способните да ръководи избрани обстановки. Той е верният човек за тази работа. Хубаво е, че си е взел дълга отмора. Можел е да гледа и учи на мира доста неща. Виждам себе си в него. Ние доста си приличаме. Казах му, че и аз се завърнах в Торино след две години, като завоювах две трофеи и доближих още един край в Шампионската лига ", сподели още Липи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР