Ювентус спечели турнира за Купата на Италия. Старата госпожа спечели

...
Ювентус спечели турнира за Купата на Италия. Старата госпожа спечели
Коментари Харесай

Утешителна награда за Ювентус - бианконерите вдигнаха Купата на Италия

Ювентус завоюва шампионата за Купата на Италия. " Старата госпожа " завоюва финала с 2:1 против Аталанта. Головете за отбора на Андреа Пирло осъществиха Деян Кулушевски и Федерико Киеза. Между тях Руслан Малиновски изравни. Това е 14-та рекордна купа за Ювентус в този шампионат.

" Старата госпожа " вкара първия гол в 31-ата минута. Тогава Кристиано Роналдо получи в наказателното поле, само че не съумя да обработи добре топката и падна на земята. Но най-съобразителен бе Уестън Маккени, който взе кълбото и върна за Деян Кулушевски, който пък с хубав диагонален удар не остави шансове на вратаря.

Аталанта съумя да изравни. 10 минути по-късно след неточност на играчите на Юве, Фройлер лиши и подаде за Хатебур. Той продължи към Малиновски пред наказателното поле, а той със мощен шут вкара за 1:1.

През второто полувреме Ювентус бе по-активен на терена. В 73-ата минута Федерико Киеза направи двойно подаване с Кулушевски. Първият се озова в наказателното поле и останал очи в очи с вратаря не сбърка и направи 2:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР