Ютубърът, който се изявява като боксьор, Джейк Пол, и живата

...
Ютубърът, който се изявява като боксьор, Джейк Пол, и живата
Коментари Харесай

Джейк Пол и Андерсън Силва застанаха лице в лице и направиха специален залог

Ютубърът, който се изявява като боксьор, Джейк Пол, и живата легенда на професионалния ММА, Андерсън Силва, застанаха на сантиметри един от различен на формалната пресконференци преди борбата им в Глендейл, Аризона.

Двамата ще премерят сили тази тази събота (неделя, 31.10, българско време) в боксов дуел. Освен, че застанаха лице в лице, бойците сложиха и спомагателен залог за конфликта.

Джейк Пол предложи
залог, че в случай че той победи на кръга, Андерсън Силва би трябвало да оглави дружно с него съюз на бойците, който да се бори за по-добро заплащане на бойците от UFC и по-добро здравно обезпечаване. Ако „ Паяка “ завоюва, двамата би трябвало да изиграят реванш, само че по разпоредбите на кикбокса.

Бившият хегемон в „ междинна “ категория на UFC Силва се съгласи на залога и двамата стиснаха ръцете си.
 Джейк Пол излезе на кон за отворените тренировки Джейк Пол излезе на кон за отворените тренировки
Пол има пет победи в пет боксови дуела. В последната си среща през декември, 2021-а, той нокаутира някогашният първенец на UFC Тайрън Уудли в мач реванш сред двамата. В първата среща Пол надви със съдийско решение. Американецът държи победа и над различен някогашен ММА първенец, Бен Аскрен, както и над някогашен прогесионален баскетболист и колега-ютубър.

47-годишният Силва се раздели с UFC през 2020-а. След това той мина към бокса и има три победи в три срещи. Той надигра Хулио Сезар Чавес, нокаутира Тито Ортис, и се оправи с Бруно Мачадо в другарски дуел.

boec.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР