Юридическият екип на сдружение Ние идваме, начело с адвокат Николай

...
Юридическият екип на сдружение Ние идваме, начело с адвокат Николай
Коментари Харесай

Юридическият екип на "Ние идваме" е готов безплатно да защитава шефа на ГДБОП по случая "Хемус"

" Юридическият екип на съдружие " Ние идваме ", отпред с юрист Николай Хаджигенов, е подготвен гратис да поеме отбраната на шефа на ГДБОП по случая с Автомагистрала " Хемус ". За да е ясно, че ние пазиме институциите. Защитаваме всички, които се борят против мафията ".

Това съобщи пред БНР Арман Бабикян от сдружението, някогашен народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме! ". 

Той коментира темата с възобновяването на инспекцията със фотосите от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов и поисканата от прокуратурата експертиза на Българска народна банка за серийните номера на банкнотите:

" Това е нещо, което можеше да се случи преди 2 години. Прокуратурата продължава да дава съображение да се съмняваме във всяка нейна стъпка. Ако в този момент откри, че тези серийни номера съответстват или пък, че не съответстват - кой ще повярва на тази прокуратура, отпред с Иван Гешев? ".

За 2022 година Бабикян изрече вяра да има отрезвяване и всички да са наясно, че войната още не е завършила:

" Войната за връщането на България в ръцете на нейните жители. Има деликатни рецесии, за които би трябвало доста да се внимава. Когато става дума за югоизточния фланг на НАТО и за заплахата за рецесията с Украйна, би трябвало да се внимава доста какви персонални отзиви хрумват на военния министър, нямащ персонално мнение в тази ситуация, той съставлява страната и ведомството си. Трябва да сме доста деликатни и в проблема със Северна Македония ". 

Не би трябвало да се позволява неопитността да докара до вреди, тъй като това ще бъде празненство за ГЕРБ, подчерта Арман Бабикян. 

Интервюто на Людмила Железова с Арман Бабикян в предаването " Нещо повече " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР