Юрген Клоп е определено потенциален кандидат за треньорския пост в

...
Юрген Клоп е определено потенциален кандидат за треньорския пост в
Коментари Харесай

Мануел Нойер: Юрген Клоп е потенциален кандидат за Байерн

Юрген Клоп е " несъмнено евентуален претендент " за треньорския пост в Байерн (Мюнхен), съобщи капитанът на първенеца в Бундеслигата Мануел Нойер.

Вестник " Билд " цитира Нойер да споделя на среща на почитател клуба, че Клоп е " прочут, доста добър, умел, тактически ловък треньор, който провокира огромно почитание от всички футболисти и спортисти ".

" Вярвам, че той несъмнено е евентуален претендент, който може да работи и за Байерн (Мюнхен) на по-късен стадий ", сподели вратарят.
 Стана ясно къде отива Клоп след Ливърпул
Стана ясно къде отива Клоп след Ливърпул

Ще довършва къща в Майорка

56-годишният Клоп разгласи в петък, че ще се отдръпна като управител на Ливърпул след съвсем девет години в края на сезона. Бившият треньор на Борусия Дортмунд и Майнц също сподели, че възнамерява да си вземе отмора от футбола.

Клоп може да бъде претендент за доста топ клубове в бъдеще, само че също и за национални тимове, най-много в родината си Германия. Юлиан Нагелсман е актуалният селекционер на Бундестима с контракт до края на Евро 2024. В Байерн Томас Тухел има контакт до 2025-а, само че тимът е втори в Бундеслигата и отпадна рано за Купата на Германия.

Нойер сподели, че от самия Клоп ще зависи по кое време и дали въобще желае да стане треньор на Байерн или по-скоро да прави нещо друго.

" Дали той желае това, несъмнено, зависи от него. Или дали ще каже, че желае първо да си вземе отмора. Може би не желае повече да прави ежедневната работа. Мога да си го показва и като народен тим треньор един ден ", добави вратаря на " баварците ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР