Юношеският национал на Лудогорец - Несим Салим, е със счупена

...
Юношеският национал на Лудогорец - Несим Салим, е със счупена
Коментари Харесай

Национал от Лудогорец е със счупена челюст, четири избити зъба и дванайсет шева на лицето

Юношеският национал на Лудогорец - Несим Салим, е със счупена челюст, четири избити зъба и дванайсет шева на лицето след жесток удар с лакът още в 6-та минута на мача Черноломец Попово - Лудогорец III (3:0) от Североизточната Трета лига.

След случая 18-годишният Салим е рухнал на тревата, целият облян в кръв, а макар че грозната сцена се разиграла пред очите на основния арбитър Калоян Кирилов от Варна, той не е намерил съображение дори да направи джука забележка на грубиянина Тихомир Кънев. Не е реагирал и намиращият се на няколко метра от случая непряк арбитър.

Първа помощ на потърпевшия е оказал лекарят на клуба доктор Шабан Хаджи. Той е откарал играча в разградската болница, където са му били направени рентгенови фотоси. След това Салим е превозен до Варна, където е претърпял комплицирана интервенция. По предварителни оценки на медиците той ще е отвън игра минимум за три месеца.

" Със сигурност ще подадем тъжба против съдийството, само че каквото и да е наказването, това няма да помогне на Несим, на който му следва дълго и тежко възобновяване. Случилото се шокира младите момчета от тима и до края на срещата не се игра футбол ", съобщи пред формалния уебсайт на клуба основният скаут на Академията на клуба Валентин Станчев.

Нанеслият удара Кънев е изразил страдание за станалото и се е извинил на потърпевшия. Футболистът на Черноломец споделил, че е очаквал да получи червен картон и е останал сюрпризиран, че ударът с лакът е останал безнаказан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР