Юни ще ви донесе увереност, бърз ум и пресметливост в

...
Юни ще ви донесе увереност, бърз ум и пресметливост в
Коментари Харесай

Юнски тароскоп за зодия Везни

Юни ще ви донесе убеденост, бърз разум и прозорливост в дейностите. Ще се водите от упоритост и хрумвания и ще бъдете непоколебими в гонене на задачите си. Месецът ви носи приток на сила, здрав разсъдък и фокус. Очаква ви интервал на интелектуално развиване и възстановяване на връзката с близките.

Вселената ще ви донесе комплектност и целокупност. Тази карта подсказва, че сте достигнали значим стадий от вашето израстване. Означава възприятие за задоволство, огромно достижение или сполучлива кулминационна точка на план или начинание. Насърчава ви да бъдете по-отворени за уроците и опита, които сте придобили по пътя си до момента.

Юни ще ви донесе материални придобивки, финансова сигурност и самодостатъчност. Предстои ви интервал на обилие и непоклатимост. Ще получите премията за вашата упорита работа и мъдри вложения. Оценете добре новите придобивки и се насладете на плодовете на вашия труд.
Везни, чака ви обилие
За страдание месецът няма да мине без отчаяние, загуба и горест. Ако задълбаете в предишното, ще усетите болежка и страдание за минали прекарвания или връзки, които не са дали отговор на вашите упования. Валидирайте страстите си и си дайте пространство, с цел да се излекувате и да продължите напред.

През този месец ще се разбунтувате против традиция, доктрина или статукво. Ще поставите под въпрос нечий престиж или публичните правила. Не спирайте да търсите своя път до момента в който не намерите своята истина, даже и тя се разминава с тази на близките.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР