Юни месец обещава невероятно романтични преживявания и неподозирано много сексуални

...
Юни месец обещава невероятно романтични преживявания и неподозирано много сексуални
Коментари Харесай

Секс хороскоп за юни

Юни месец дава обещание необикновено сантиментални прекарвания и неподозирано доста полови страсти за безусловно всички знаци от зодиака, написа woman.bg.

Овен

Първата половина на месеца попада под въздействието на Венера, планетата на любовта и парите. Така че, в случай че възнамерявате да се отдадете на половинката си и да отидете дружно на някое обезлюдено и красиво място, в този момент му е времето. Към средата на месеца ще имате потребност от повече всемирски събития, тъй че умерено може да предложите на колегата си да ви заведе на танци, кино или да се насладите на екзотична вечеря в моден ресторант под звуците на хубава и сантиментална музика. Нова интимна връзка дават обещание звездите за самотните Овни.

Телец

Ново начало и нови другари и запознанства чакат Телците. Някой сигурно копнее да ви види. Има огромен късмет да се запознаете с нови хора този месец, както и да завържете извънредно сърдечни и същински другарства. Ще почувствате предпочитание да бъдете независими и самостоятелни. Ще преживеете лек спор в интимния си живот, само че той няма да се отрази пагубно на взаимоотношенията с вашия сътрудник.

Близнаци

През месец юни ще бъдете захласнати от желанието да измененията нещо в половия си живот. Ще бъдете подготвени даже и за нови опити. Приключенският дух ще ви направлява. Ако сте сингъл, втората половина на юни ще ви донесе късмет за интимна връзка. Ще се почувствате изпълнени със полова сила и самочувствие. Няма да има представител на противоположния пол, който да остане апатичен към вашия сексапил и харизма.

Рак

Марс има съществено въздействие върху вашия любовен живот този месец, Раци. Това ще окаже леко ретроградно влияние върху вас, което ще ви принуди да прибегнете до някои корекции в персонален или професионален проект. Някой от вашето минало може да се появи изведнъж на хоризонта и да разпали с цялостна мощ остарели усеща от предишното. Ако към този момент сте в интимна връзка, ще почувствате нова тръпка с вашия сътрудник. Сега е моментът да се възползвате от събитията и да се отдадете на някои незабравими моменти в спалнята. Може да се наложи да деянията схващане или да извършите компромис в дадена обстановка.

Лъв

Възможно е да се разпали огън на напрежение в връзките сред вас и интимния ви сътрудник, само че той бързо ще бъде сподавен, изключително в случай че приключи с парещ и плевел секс. В средата на месеца ще се чувствате във вихъра на щастието. Ще бъдете захласнати от желанието да вършиме вманиачен секс с колегата си. В края на месеца ще бъдете изкушени да си извършите отмора дружно с обичания. Отидете на излет измежду природата, на море или планина. Ако пък не планирате да пътувате, запишете се на йога, направете си релаксираща вана или каквото и да било друго обичано занятие, което ще ви помогне да презаредите батериите и да се отдадете напълно на секса и интимните милувки дружно с вашия сътрудник.

Дева

Вие сте толкоз заети, че едвам намирате време за секс. Време е да измененията това. Огледайте се, някой има потребност от вас, вашето внимание и топлота. Вие – също. Вселената на практика ви моли да го извършите. Някой от вашето минало може да се появи още веднъж този месец и да изиска от вас повече от един другарски диалог. Не го отписвайте незабавно – в тази среща може да се крие нещо доста повече, в сравнение с допускате. И точно тя да се окаже началото на една огромна и красива любовна случка. В края на месеца пък е несъмнено, че ще се окажете в плен на сантиментални полови преживявания.

Везни

Везни, юни ще ви донесе прочут спор в връзките с колегата ви. Не се колебайте да се свържете с приятелите си за съвет – те може да ви оказват помощ да видите нещата откъм позитивната им светлина. Въпреки лекото напрежение във връзката ви звездите през този месец ще донесат и значително позитивни трептения за вас в спалнята. Ако сте сингъл, в този момент е моментът да отделите малко сила, с цел да излезете от черупката си. Ако го извършите, звездите ви дават обещание нова и вълнуваща връзка. Към края на месеца ще бъдете захласнати от мощна жадност за секс.

Скорпион

Скорпиони, това е вашето време. Много секс, страст, огън и пристрастеност дават обещание звездите за вас този месец. Ако имате сътрудник до себе си, ще почувствате неукротим прилив за секс с него. Ще бъдете сюрпризирани от това какъв брой положителни можете да бъдете двамата в леглото. Ако пък сте сингъл, сигурно ще бъдете неудържимо привлечени от някого.

Стрелец

Стрелци, време е да излезете на открито и да се срещате с повече хора. Месец юни е идеалното време, което ще ви донесе нова обич и красиви сантиментални преживявания. Ако имате връзка, въздействието на звездите ще даде позитивен подтик на половите ви взаимоотношения. Обърнете внимание и на приятелите си. Излизайте и се забавлявайте. Сега ви е паднало.

Козирог

Козирози, ще почувствате необикновен прилив на полова мощност. Колкото повече секс вършиме с колегата си, толкоз повече ще ви се желае да вършиме. Ще бъдете подготвени даже и за смели полови опити отвън леглото, безусловно на всевъзможни места. Ако сте сингъл, има някои съществено мощни трептения, с които звездите дават обещание нова обич.

Водолей

Знаете, че обичате да се забавлявате. Е, юни е вашият месец в това отношение. Купони, секс и незабравими горещи преживявания дава обещание този месец за свободните души. Обвързаните пък ще открият нови и неразучени до този миг хоризонти от интимния си живот. Самотните Водолеи пък ще бъдат безусловно заляти от проливен дъжд любовни оферти. При избора си, запазете хладнокръвие и се доверете на сърцето си.

Риби

Риби, това е времето, в което ще разцъфтите с цялостния си полов искра. Заредени сте с харизма, която събира погледите на противоположния пол върху вас, където и да минете. Венера се движи през вашия пети дом, а това е гаранция за нови запознанства с сантиментален привкус. Може да получите покана за любовна среща. Не я отхвърляйте. Тя може да ви донесе доста красиви и същински полови страсти. Ако нещо ви тревожи в връзките с колегата ви, добре е да проведете спокоен диалог с него на тази тематика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР