Юни е любов, юни е топлина, прегръдка, вълна и песен

...
Юни е любов, юни е топлина, прегръдка, вълна и песен
Коментари Харесай

Внимавайте: Ето кои са най-опасните дни през юни

Юни е обич, юни е топлота, прегръдка, вълна и ария на чайки... Но юни може да бъде и рисков. Вижте кои са най-опасните дни от месеца.

4 юни, когато Меркурий е в съвпад с Уран

Бъдете деликатни, тъй като това е извънредно рисков ден за работа, връзка и финансови интервенции. Меркурий дава отговор за деловата сфера и сферата на връзката, а Уран предизвика появяването на неприятни изненади. В този случай непредсказуемите събития ще бъдат свързани най-вече с финансите ви. Уран може да ви повлияе да загубите способността си бързо да вземате верни решения. Не давайте пари назаем на никого и не задлъжнявайте.



7 юни, когато Сатурн става назадничав

Сатурн ще бъде назадничав от 17 юни до 3 ноември. Периодът е изпълнен с неприятни операции и токсични връзки и връзки. На 17 юни това токсично въздействие на планетата ще бъде доста осезаемо. Пазете се от изменничества и проблеми в любовта. Не се ядосвайте, в случай че проектите ви се объркат. Бъдете внимателни.



27 юни, когато Меркурий влиза в Рак

На 27 юни Меркурий ще премине в знака Рак, което е извънредно неподходящо за самия него. Енергията на детайла Вода ще утежни настроението на планетата. Денят ще бъде несъответствуващ за пътешестване, промяна на ситуацията, другарство. Но крие и подводни камъни - внимавайте какво говорите в този ден, с цел да не обидите собствен непосредствен човек.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР