Юлиан Вергов убедително печели войната с колежката си Диана Димитрова.

...
Юлиан Вергов убедително печели войната с колежката си Диана Димитрова.
Коментари Харесай

Разбиха Диана Димитрова! Какво се случи на Вергов

Юлиан Вергов безапелационно печели войната с колежката си Диана Димитрова. Макар че не го е обвинила непосредствено в побой на работното място, актрисата задоволително красноречиво даде да се разбере, че точно той е сътрудника, който я е насинил по време на фотоси преди 5 години - нещо, което „ Уикенд " пръв разкри навреме. Вергов не е загатнал и дума по случая, само че към този момент е на крачка да мине сред капките да излезе като победител от бурята.

Близо 300 коментара са се събрали на формалната страница на Юлиан Вергов във Facebook единствено под една фотография, която артистът е разгласил там. Става въпрос за негов фотос в най-новата му роля - Поцо в спектакъла „ В очакване на Годо " в спектакъл „ Българска войска ”. Основната част от тези мнения нямат нищо общо с ролята, а са изявления в поддръжка на звездата по отношение на обвиняванията в побой над неговата колежка.
-->
„ Сцената и публиката Ви обичат, Вергов. Напук на душманите ", „ Разпятие без кръст. It shell past! (и това ще мине - б.а.) ", „ Нищо не може да Ви отнеме гения и вътрешното възприятие за истината и справедливостта! Желая Ви здраве, кураж и непоколебимост! "

„ Сълзливите истории с 5-годишна отминалост не са ми уязвимост! Всеки жител, колкото и да е безпаричен и необразован, може да употребява служебна отбрана и да осъди отговорния "

„ Грамаден Човек и голям Актьор! Аплодисменти! "

Това са единствено дребна част от мненията в отбрана на Юлиан Вергов, които негови почитатели и най-много последователки са написали единствено под тази фотография. Актьорът дава отговор на всички, които се изричат ласкаво за него. Малкото отрицателни изявления той оставя без отговор, само че не трие от страницата си, както други звезди имат табиет да вършат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР