Юлиан Вергов е разследващ полицай в поредния сериал на Нова

...
Юлиан Вергов е разследващ полицай в поредния сериал на Нова
Коментари Харесай

Юлиан Вергов с две красавици в нов сериал

Юлиан Вергов е проверяващ служител на реда в следващия сериал на Нова телевизия. Топ артистът, който към този момент отхвърля да облече розовите одежди на фамозния доцент Банков в „ Откраднат живот “, с хъс влиза в крими сагата с работно заглавие „ Отдел търсене “.  Пред камерите той отново е двойка с Ани Пападопулу – както и в лекарската поредност - и отново става неин някогашен брачен партньор. Те се разделят, когато се случва непоправимото с дъщеричката им. Трагедията ги отдалечава с години един от различен. Събират се, с цел да схванат, че детето им е било убито – и с цел да се впуснат в търсене на килъра. Момиченцето се появява в сюрреални подиуми в стила на „ Туин пийкс “, а тази значима за сюжета задача е предоставена на Вая, по-малката щерка на Лара Златарева.

Още една впечатляваща жена има основна роля в бъдещата продукция – хърватската звезда Ива Михалич, която натрупа висок рейтинг в „ Успех “ на НВО с режисьор Данис Танович, собственик на „ Оскар “ за кино лентата си „ Ничия земя “.            

Засега се знае, че екипът, който създава екшъна за Нова, отпред с Димитър Димитров и Александър Чобанов, подписали и „ Дяволското гърло “, работи за 13 епизода. Сред другите артисти са Елена Телбис и Христо Петков, също от Народния спектакъл.

През 2021-а по Нова чакаме сезон 11 на „ Откраднат живот “ и свежи участници в живота на частната болница „ Света Анастасия “, сред които е и Александра Сърчаджиева. Любопитно е дали някои от старите муцуни ще се завърнат на арената, която напуснаха заради стичане на събитията: Ернестина Шинова - ангажирана с грижи за родителите си, Ралица Паскалева – не съумяла поради пандемията да замине с мъжа си за Русия, Диана Димитрова - чиято героиня трябваше най-сетне да забременее сега, в който екраннят й сътрудник Велислав Павлов отиде да снима ретро драмата с детайли на фентъзи в шест елементи за Българска национална телевизия „ Порталът “.

Започнаха фотосите на „ Братя “ 2 и на „ Ол инклузив “ 3, който обаче щял да бъде с минус три централни облика - Вики, Сашко и Елица. Двете деца и атрактивната дама даже не знаели, че към този момент не попадат в проектите на продуцентите. Как двете фамилии, към които се върти комедията, ще продължат действието без отрочетата си, към този момент може единствено да се гадае. Елена и Пламен Сиромашки - София Маринкова и Любен Кънев - са родители на дребния Сашко, а Елица и Емил – Елени Декидис и Явор Борисов - на Вики. Една от хипотезите е, че Елица евентуално ще напусне мъжа си, макар че двамата се сдобриха секунди преди развода. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР