Южното Черноморие стана все по-привлекателна дестинация за всички “party animals,

...
Южното Черноморие стана все по-привлекателна дестинация за всички “party animals,
Коментари Харесай

И морето е до бара - 5 бара на Южното Черноморие

Южното Черноморие стана все по-привлекателна дестинация за всички “party animals ”, които в петък вечер се качват на колите и стремително се забавляват през уикенда. Въпреки че доста от нас замениха " нашето море " с " гръцкото " по време на дългите отпуски, на никого не му е и хрумвало да пропусне най-малко един мощен уикенд с другари на Южното Черноморие, там, където “барът е до морето, а морето е до бара ”.



За класиките  на къмпинг " Градина ",  на дребния плаж на " Арапя "  и " Кораба "  на Синеморец няма какво повече да напишем – те са тези места на плажа, които са наложителни за всеки, който има искания да схваща от летни купони. Ако не знаете защо приказвам, тръгвайте в посока Бургас и напълно скоро ще се озовете с чаша приказно пиво, безгрижна музика и очарователна панорама.

Но има и едни други места, някои отворени безусловно преди дни, които занапред ще " натрупат стаж " и ще се борят да останат в класацията ни на морските местоположения. Едно нещо знам сигурно, те имат целия капацитет да отвеят конкуренцията. Вижте къде са, какво да очаквате там и за какво си заслужава да им се доверите.

Switch2Sea – Царево

Има ли човек в София, който да не е чувал за Switch – това чудно място под моста до НДК, което събира фенове на ъндърграунд културата, рисковите спортове и правилните другарства? Добрата вест е, че лятото няма да страдаме за обичания бар, тъй като към този момент имаме. На Понтона в Царево ни посрещат познатите бармани и усмивките не слизат от лицата ни. Всичко е както би трябвало да бъде – страховит морски бар, убийствена панорама, хубави хора и доста музика. И нали сме фенове на готините спортове – под бара е Django surf &school – можем да си наемем сърф или SUP и да разчитаме на опитни в летните спортове учители. Знаем от опит, че всяка вечер ще е мощна, а всеки ден на бара ще е лежерен.

Класацията продължава...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР