Южното Черноморие стана все по-привлекателна дестинация за всички “party animals,

...
Южното Черноморие стана все по-привлекателна дестинация за всички “party animals,
Коментари Харесай

И морето е до бара: 5 любими парти места на Южното Черноморие

Южното Черноморие стана все по-привлекателна дестинация за всички “party animals ”, които в петък вечер се качват на колите и стремително се забавляват през уикенда. Въпреки че доста от нас замениха " нашето море " с " гръцкото " по време на дългите отпуски, на никого не му е и хрумвало да пропусне най-малко един мощен уикенд с другари на Южното Черноморие, там, където “бара е до морето, а морето е до бара ”.

За класиките на къмпинг " Градина ",  на дребния плаж на " Арапя "  и  на Синеморец няма какво повече да напишем – те са тези места на плажа, които са наложителни за всеки, който има искания да схваща от летни купони. Ако не знаете защо приказвам, тръгвайте в посока Бургас и напълно скоро ще се озовете с чаша приказно пиво, безгрижна музика и очарователна панорама.

Ботаник – плаж " Червенка "

Ако сте почитатели на свежите питиета през лятото, няма по какъв начин да пропуснете " Ботаник ". Там вършат най-божествения коктейл с джин и краставички – Beauty and the Beast, и най-свежата лимонада в региона. Гледката към целия залив на къмпинг " Градина " е величествена, а за джакузито и сантименталното огнище можем да напишем, само че няма да е задоволително. Трябва да се преживеят. Какъв по-голям кеф от това да отпиваме от питиетата около сантименталния огън или потопени в приятното джакузи под звездите? И това не е всичко. Барът е тъкмо до а, където можем да порим вълните на воля сред два (безалкохолни) коктейла. 



Класацията продължава...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР