Южна Корея съобщи за нови 64 заразени от коронавируса, което

...
Южна Корея съобщи за нови 64 заразени от коронавируса, което
Коментари Харесай

Южна Корея отбеляза най-ниския брой на заразените за един ден от близо месец

Южна Корея заяви за нови 64 инфектирани от ковид, което е най-малкото нарастване от близо месец, съобщи ДПА, като цитира Корейските центрове за битка със заразните болести.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1955
Общо броят на инфектираните в страната доближи 8961. За предходния ден са регистрирани седем смъртни случая, с което броят на жертвите на епидемията доближи 111. Повечето от умрелите през вчерашния ден са били възрастни хора, които са страдали и от други болести, демонстрират формалните данни.

47 от новозаразените са пристигнали от чужбина, с 13 повече от предходния ден, оповестява южнокорейската организация Йонхап. Тя прибавя, че държавното управление вкарва наложителна двуседмична карантина за идващите от Европа, без значение дали демонстрират признаци на COVID-19.

Експерт от СЗО прикани за още ограничения в битката против инфекцията

Новите данни демонстрират връщане към наклонността на понижаване на броя на случаите, отбелязва ДПА.

Южнокорейското държавно управление разгласява през днешния ден и нови карантинни правила за държавните чиновници, чиновниците на публични организации и военнослужещите. Според специфичния режим, който ще продължи до 5 април, се лимитират персоналните контакти сред чиновниците, провеждането на заседания и командировките зад граница, отбелязва ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция. На държавните чиновници се предлага да преминат към гъвкаво работно време и отдалечена работа.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1955  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР