Юди Пинера е едва 10-годишна, когато заживява в манастир. Още

...
Юди Пинера е едва 10-годишна, когато заживява в манастир. Още
Коментари Харесай

Монахиня стана звезда в OnlyFans

Юди Пинера е едвам 10-годишна, когато заживява в манастир. Още тогава тя се влюбила в концепцията за задачата на монахините и желала да бъде чиста и добра като тях. 

Днес обаче тази дама е звезда в най-известната обществена мрежа със наличие за възрастни и е захвърлила одеждите на монахиня, с цел да снима горещи фрагменти пред камера. Но към момента има вяра в Бог. 



И въпреки от дребна да е мощно религиозна, Юди през днешния ден е порнозвезда, а се поддала на OnlyFans, просто тъй като е научила, че разсъбличането пред камера е новата мода, която на всичкото от горната страна може да бъде и доходоносна. OnlyFans светът се оказал извънредно огромен, а хората, които били подготвени да видят палава монахиня в деяние - прекалено много и прекомерно богати. Днес Юди е една от по-известните мацки в платформата и качва постоянно голи фотоси и видеа там, както и в някои други уеб сайтове за възрастни.

Пинера към момента има вяра, че Бог е висшата мощ, която ръководи живота ѝ и ѝ оказва помощ, макар че е безапелационна, че няма никаква опция да се завърне към дните си на монахиня:  " Господ е постоянно с мен, а аз се усещам ужасно, макар че свещеникът се опита да ме накара да напусна новата си работа ", споделя тя.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР