Юбилейният 10-и сезон на Като две капки вода стартира навръх

...
Юбилейният 10-и сезон на Като две капки вода стартира навръх
Коментари Харесай

Гаф или шоу? Краси Радков към танцьорка в Капките: Марш от тука

Юбилейният 10-и сезон на " Като две капки вода " започва точно на Деня на влюбените, а още с първия лайф се появиха огромни гафове. Безспорно Краси Радков е този, който сътвори най-чудовищния гаф, а феновете не можеха да повярват на случилото се.

За първи облик Краси влезе в кожата на великия Елвис Пресли, само че по време на осъществяването направи нещо, което не остана неусетно от огромна част от зрителската публика. " Марш от тук ", изкрещя той на една от танцьорките до него на сцената.

" Чу ли ми се или в действителност сподели по време на песента " Марш от тука... " на едно от девойките ", попита една от зрителките в формалната страница на предаването. Оказа се, че доста други са чули тези думи на Радков.

" Каза го, тъй като знае, че по този начин ще стане занимателно за феновете. Артист е и освен това добър комедиант ", опита се да го оправдае друга зрителка, която е доловила тези думи на Краси.
свързани новини7325на 23.02.2022
Всички фенове са на мнение, че Краси е вкаран в " Капките ", с цел да прави шоу.

Друг е въпросът, че неговият облик се получи много по-добре от огромна част от останалите, които претендират за гласови благоприятни условия.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР