Йовита е на 17 години, ученичка в Професионалната гимназия по

...
Йовита е на 17 години, ученичка в Професионалната гимназия по
Коментари Харесай

Йовита Георгиева е новата Кралица на Бургас

Йовита е на 17 години, ученичка в Професионалната гимназия по туризъм, носителка на десетки трофеи и оценки по спортни танци. Грациозната зеленоока хубавица Йовита Георгиева ще бъде бургазлийката, която ще показва град Бургас в националната конкуренция Мис България през есента.

Над 2 хиляди души се събраха под покрива на летния спектакъл в Бургас, с цел да следят избора на най- красива бургазлийка. Журито беше единомислещо, тъй- като Йовита безусловно завладя сцената и омайност с хубост и елегантност журито. Лентата и короната и бяха връчени от Мис България '98 Наталия Гуркова и миналогодишната победителка Рени Радева.

Първа и втора подгласнички на новата Кралица на Бургас станаха Анабела Димитрова и Яна Пенчева.

Новоизбраната Кралица на Бургас Йовита Георгиева завоюва и благосклонностите на публиката. Освен челното първо място хубавицата,бе определена и за лица на публиката с бурни овации.

За лице на гласовете в интернет, посредством уеб страницата E-BURGAS.COM стана Йоана Стефанова. Специални награди получиха още Джулия Мицова, Мариела Калоянова, Радостина Пискюлева, Теодора Язова.

Водеща на състезанието за хубост беше най-красивата жена на планетата за 2016 г и Мис България 2015 Марина Войкова. За настроението на гостите в летния спектакъл Бургас се погрижиха спечелилите в Бургас и морето - Фортисимо, Весела Нейнски, Нелита, Мея и децата от танцова школа Estrella с хореограф Олга Димитрова.

Специални посетители в журито бяха носителите на международни трофеи в спорта Атанас Божилов и Кристиян Киров, Ирина Папазова - лицензиант и уредник на Мис България, Мисис България Стойка Николова, Мис България '98 Наталия Гуркова, Мисис Бургас Надя Недялкова, Мисис Баба Лариса Иванова, Веселина Деведжиева- директор- дирекция „ Спорт и юношески действия “ в Община Бургас.

Конкурсът Кралица на Бургас се организира към този момент за седма, поредна година в морския град.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР