Йоркширският териер започнал да скача на гърдите на стопанката сиВъв

...
Йоркширският териер започнал да скача на гърдите на стопанката сиВъв
Коментари Харесай

Куче помогна на жена да се спаси от тумор

Йоркширският териер почнал да скача на гърдите на стопанката си

Във Англия кучето стартира да скача на гърдите на стопанката без причина и по този начин я избави от съдбовно заболяване, написа LancsLive.

Карина, 53-годишна жителка на Блекпул, Ланкашир, описа, че нейният женски йоркширски териер на име Бела Бу е почнал да се държи необичайно през 2013 година Преди това тя обичала да спи в краката на домакинята, само че внезапно почнала да ляга гърдите на Карина и в случай че бива прогонена, след известно време отново се прибирала там.

Освен това кучето хленчело доста и Карина считала, че е болно, защото държанието му беше напълно друго от нормално.

„ Бела стартира да скача на гърдите ми, в един миг усетих болежка и си помислих, че ме е натъртила “, споделя спомените си дамата. Тя стартира да опипва мястото, където кучето скочи и откри издутина. Карина незабавно отишла при лекарите, които открили, че има рак на гърдата.

Както се оказа, метастазите към този момент са се популяризирали по лимфните възли. Въпреки това заболяването бе открита в много ранен етап и след няколко години терапия Карина бе изцяло излекувана.

„ Веднага щом туморът беше отхвърлен, кучето незабавно спря да се държи необичайно и още веднъж стартира да спи в краката ми “, сподели дамата.

По-рано беше обявено, че друга жена от Обединеното кралство е схванала за раково заболяване с помощта на кучето си порода чихуахуа. От един миг то започвала да скочило върху корема на стопанката, след което тя решила да отиде на доктор.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР