Йордан Лечков бе освободен днес от поста си вицепрезидент на

...
Йордан Лечков бе освободен днес от поста си вицепрезидент на
Коментари Харесай

Насрочиха конгрес на БФС за 7 юни 2020

Йордан Лечков бе освободен през днешния ден от поста си вицепрезидент на БФС. Това стана на днешния Изпълком в Бояна. На мястото на Лечков бе определен Емил Костадинов. Той ще поеме и работата с националния тим, като негов отговорник. Изпълкомът насрочи и датата 7 юни 2020 за ексклузивен конгрес на БФС. За началник на съдиите бе одобрен Костадин Стоичков.

От футболната централа обясниха, че датата е определена, тъй като до тогава ще са завършили всички надпревари, а също така при започване на годината всички клубове би трябвало да бъдат прелицензирани.

По-рано изпълкомът избра Михаил Касабов за краткотрайно изпълняващ длъжността президент до провеждането на конгрес, само че този избор беше оспорен от Йордан Лечков, който съобщи, че по правилник първият вицепрезидент би трябвало да поеме функционалностите на президент при овакантяване на титуляра.

Освен тези решения Изпълкомът утвърди Костадин Стоичков за началник на съдийската комисия и дефинира нова дата за финала за Купата на България - 16 май 2020 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР